Webdesign in Schijndel

Uw website laten maken in Schijndel

Bent u een MKB’er en opzoek naar iemand die voor uw bedrijf een website kan maken? Wij zijn CODE22. Een webdesign bedrijf uit Schijndel met focus op een effectieve online aanwezigheid. Wij maken graag mooie producten die goed zijn, zowel technisch als grafisch.

Wij bouwen moderne, professionele websites voor bedrijven, ondernemers en ZZP-ers in Schijndel en omgeving. Bij ons kunt u uw website laten maken!

Gemakkelijk via WordPress

Wanneer je besluit een nieuwe website te laten maken, komt al snel de keuze voor het juiste platform. Onze websites worden altijd geleverd in een WordPress wrapper. Zodat u geen zorgen hoeft te maken over moeilijke codes of onduidelijkheden. U kunt uw website aanpassen alsof het een Office Word document is!

Responsive webdesign

Tegenwoordig bekijken de meeste mensen websites via de mobiel of tablet. U heeft het vast wel ooit gehad dat zo’n website op uw mobiel bijna onleesbaar is en buiten het scherm valt. Dit komt omdat deze website geen responsive webdesign heeft. Als u bij ons uw website laat maken dan heeft uw website altijd een responsive webdesign. Zodat uw klanten uw website te zien krijgen zoals hij hoort.

 

 

Vernieuwen & onderhouden van een website

U kunt niet alleen door ons uw website laten maken, wij vernieuwen en onderhouden websites ook. Zo hoeft u zich helemaal nergens druk over te maken en zorgen wij dat uw online aanwezigheid compleet is.

SEO

Niets is zo belangrijk voor uw website als goed vindbaar zijn via Google en andere zoekmachines, dit noemen wij SEO. Deze zoekmachines werken met moeilijk algoritmes die eigenlijk voornamelijk naar deze drie punten kijken:

 • Inhoud van de website
 • Programmeerkwaliteit van de website
 • Online aanwezigheid van de website

Aan de hand van de inhoud bepaald een zoekmachine bij welke zoekwoorden bezoekers je website vinden, zo kan bijvoorbeeld een website uit Schijndel eerder in uw zoekresultaten terecht komen. Bij de programmeerkwaliteit kijkt een zoekmachine of alles goed geoptimaliseerd en efficiënt is zonder onnodige componenten. Via de online aanwezigheid van een website word bepaald hoe belangrijk de website is. Stel er zijn veel andere websites die naar jou toe linken en je hebt een groot en actief socialmedia platform dan zullen zoekmachines eerder jou website laten zien bij de zoekwoorden.

Wij kunnen bij de inhoud helpen om het iets beter te schrijven voor zoekmachines, wij weten welke teksten goed bij zoekmachines terecht komen.

Al onze websites worden opgeleverd in excellente staat, dit betekent geen programmeer fouten en alles netjes geoptimaliseerd.

Wij kunnen uw meehelpen met de online aanwezigheid, door ons grote netwerk hebben wij veel contact met marketing specialisten die u snel en goedkoop helpen.

Voor €349 uw volledige website gemaakt

Voor €349 heeft u een prachtige website compleet met updates en effectief webdesign. Uw website laten maken hoeft dus écht niet in de papieren te lopen en het levert bijna altijd meer op dan dat het gekost heeft. Bekijk onze prijzen

CODE22

Populierstraat 8,
5482 BE Schijndel,
Nederland

Niet tevreden, geld terug

Wij staan voor 100% tevredenheid, uiteindelijk niet tevreden met uw design of uw website? Geen probleem dan krijgt u uw geld direct terug!

Het gehele pakket

Wij zijn gespecialiseerd in veel ICT-gerelateerde onderwerpen. Zo kunt u bij ons terecht voor:

 • Een website/webshop laten maken
 • Website vernieuwing/verbetering
 • Ontwerpen van visitekaartjes/businesskaartjes
 • Ontwerpen van logo’s
 • SEO verbeteringen
 • SEO vraagstukken
 • Cybersecurity
 • Software
 • Embedded software

Tijd voor een kop koffie

Wij leggen graag onze diensten uit onder het genot van een kop koffie!