Recent Werk

Wij zijn trots op ons werk, trots op het succes dat onze klanten hebben bereikt door onze hulp.

Antwoorden op uw vragen

Wat is ons CMS platform?

Wat Code22 zo uniek maakt is de makkelijke manier waarop onze klanten hun eigen website kunnen aanpassen. Een foto vervangen of je prijzenkaart aanpassen is een fluitje van een cent! De door ons opgeleverde websites kun je aanpassen op een manier die erg veel weg heeft van “Office Word” hierdoor kan vrijwel iedereen zijn eigen website up-to-date houden!

Geloof je het niet? Divi heeft een demo online staan: hier

Wat is responsive?

Tegenwoordig gebruiken we meerdere devices om websites te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan een tablet of smartphone. Het is belangrijk dat uw website er perfect uit komt te zien met verschillende formaten, dit heet “responsive”. Wij zorgen ervoor dat uw website er altijd en overal prachtig uit ziet.

Wat is een domeinnaam of hosting?

De domeinnaam is de naam die bezoekers in moeten typen om jouw website te vinden. Voor ons is dit bijvoorbeeld: “www.code22.nl“. De hosting kun je zien als de ruimte waar een website zijn bestanden opslaat, zoals de harde schijf van een computer.
Een domeinnaam heb je nodig zodat mensen je makkelijker kunnen vinden, een hosting heb je nodig om ervoor te zorgen dat mensen je website kunnen zien.

Wat houden de basis SEO toevoegingen in?

SEO staat voor “Search Engine Optimazation” met deze afkorting bedoelt men simpelweg hoe komt een website bovenaan op Google te staan als een persoon op een bepaald woord zoekt.
Google heeft een erg complex algoritme dat jouw website analyseert en aan de hand van de analyse laat zien hoe hoog je op Google wordt gezet. Tijdens deze analyse worden enorm veel aspecten van jouw website bekeken. Een voorbeeld hiervan zou de activiteit op socialmedia kunnen zijn. Maar hierbij wordt ook gelet op hoe goed de website geprogrammeerd is en zichzelf laadt. Wij zorgen ervoor dat onze websites goed door deze test heen komen!

Zijn er kosten verbonden aan aanpassingen?

Nee, het aanpassen gedurende het maken van de website is volledig gratis in ieder pakket.
Mocht je nadat de website al gemaakt is nog aanpassingen willen doen, bijvoorbeeld je adres veranderen. Dan is dit gratis voor het Basic en Superior pakket. Voor het Beginner pakket wordt hier 30 euro per keer voor gevraagd.

|
Web design is not just about creating pretty layouts. It’s about understanding the marketing challenge behind your business.

– Mohamed Saad

Tijd voor een kop koffie

Wij leggen graag onze diensten uit onder het genot van een kop koffie!