Over ons

Alles wat u wilt weten over CODE22 en onze services.

Wij weten wat werkt

Wij zijn CODE22, een webdesign en ontwikkelingsbureau opgericht in 2016 voor klanten in Nederland en België. Ons team heeft meer dan 10 jaar webdesign en ontwikkel ervaring. Wij werken met de nieuwste technologische ontwikkelingen om ervoor te zorgen dat u tevreden klanten krijgt.

CODE22 is ontstaan omdat wij zagen dat webdesign anders moest. Webdesign is duur, erg maatwerk intensief en vaak wordt bij webdesign alleen gedacht aan een mooi ontwerp en wordt de bezoeker van de website vergeten.
Wij vonden dat dit anders moest, het moest goedkoper en beter. Hierdoor hebben wij het programmeerwerk abstract gemaakt door het gebruik van Divi. Wij hebben een developers license van Divi (dit betekent dat wij mee mogen helpen aan de ontwikkeling van Divi) en de klant krijgt dit systeem gratis bij hun website!

Wij doen het programmeerwerk bij alle websites volgens onze eigen privé “Divi” bibliotheek, in deze bibliotheek staan allerlei stukken code die wij per website als een soort modules samenvoegen. Om ervoor te zorgen dat alle websites uniek zijn, maken wij gebruik van soms wel honderden modules die allemaal uiteindelijk een unieke website vormen. Ook programmeren wij altijd nog het hoofdgedeelte van de website handmatig, de websites zijn dus altijd met een 100% uniek design.

 

Heeft u door ons uw website laten maken? Dan kunt u enorm gemakkelijk de inhoud van uw website aanpassen, alsof u een Office Word document aanpast.

Workflow

Webdesign begint bij het achterhalen van het doel en niet bij de opmaak van de website. Een goede workflow is daarom erg belangrijk voor het succes van uw website.
Wij werken met een stappenplan dat bewezen werkt.

1. Onderzoek

Wat wilt u met uw website bereiken? Wilt u uw klanten informatie verschaffen, iets laten kopen of leads generen? Dit zijn belangrijke vraagstukken die dienen beantwoord te worden voor een goed en functioneel webdesign. Wij bespreken dit graag met u onder het genot van een kopje koffie!

2. Design

Wij zetten uw wensen om naar een (live) design dat de visie van uw bedrijf laat zien. Hier zal nog geen content in staan. Dit design is 100% gratis en mocht u er niet tevreden over zijn, dan maken we gewoon een nieuw design helemaal gratis!

3. Controle

U geeft ons de content aan die we tijdens het onderzoek besproken hebben. Wij zorgen ervoor dat deze inhoud prachtig word weergegeven op uw website.

4. Ontwikkeling

De website wordt nu ontwikkeld, dit bestaat voornamelijk uit werk voor CODE22 en er zal soms contact opgenomen worden voor bepaalde beslissingen.

 

Niet tevreden, geld terug

Wij staan voor 100% tevredenheid, uiteindelijk niet tevreden met uw design of uw website? Geen probleem dan krijgt u uw geld direct terug!

Het gehele pakket

Wij zijn gespecialiseerd in veel ICT-gerelateerde onderwerpen. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Een website/webshop
  • Website vernieuwing/verbetering
  • Ontwerpen van visitekaartjes/businesskaartjes
  • Ontwerpen van logo’s
  • SEO verbeteringen
  • SEO vraagstukken
  • Cybersecurity
  • Software
  • Embedded software

Onze Experts

Ons team is jong en gemotiveerd, wij weten alles van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet, computers en webdesign. We zijn trots dat onze samenwerking nog steeds zo goed verloopt en dat wij gezamenlijk continu verbeteringen willen aanbrengen..

Rick van Boxtel

Rick van Boxtel

Eigenaar

Tijd voor een kop koffie

Wij leggen graag onze diensten uit onder het genot van een kop koffie!