Code 22

Uw nieuwe website laten maken in Sint-Oedenrode!

Onze kennis

‘Webdesign is meer dan alleen een mooi plaatje.’

Creativiteit

Onder het genot van een kopje koffie komen wij er samen achter wat uw wensen zijn. Of het nu een eenvoudige, informatieve website is of een royale multimedia website, wij bouwen uw website.

Technologie

Omdat vrijwel iedereen tegenwoordig een smartphone gebruikt, moet ook uw website smartphonevriendelijk zijn. Wij zijn hierin gespecialiseerd en daarom vindt u deze optie ook in ons aanbod.

Wilt u uw nieuwe website laten maken door CODE22 maar bent u nog niet overtuigt? Hier is er nog een:

Onderhoud & Hosting

Een snelle hosting en een website die volledig up-to-date is, dat vinden zowel uw gebruikers als Google fijn. Deze cruciale punten worden vaak vergeten, maar bij ons gelukkig niet. Onze websites worden up-to-date én met een snelle hosting opgeleverd.

Door ons uw nieuwe website laten maken? Neem contact op!

ONS Werk

Zie je iets leuks en wil je meer weten?

PRIJZEN

Weet altijd wat u betaalt.

Basic

€450

Geen maandelijkse kosten.

Voor hobbyisten

Basic website
Mobiel vriendelijk
Gemakkelijk aanpasbaar
Geen
 Hosting & Domeinnaam
Betaalde updates

PROFESSIONAL

€600

€15 Per maand (Hosting + updates)

Voor ondernemingen

Prachtige website
Mobiel vriendelijk
Google vriendelijk
Gemakkelijk aanpasbaar 
Snelle Hosting
Gratis Domeinnaam
Gratis updates/aanpassingen

SUPREME

€900+

~€30 Per maand (Hosting + updates)

Voor webshops & multimedia websites

Prachtige webshop/website
Mobiel vriendelijk
Google vriendelijk
Gemakkelijk aanpasbaar 
Gemakkelijk producten toevoegen/verwijderen
Snelle Hosting
Gratis Domeinnaam
Gratis updates/aanpassingen

Veelgestelde vragen

Transparante en concrete antwoorden.

Wat is ons CMS platform?

Wat Code22 zo uniek maakt is de makkelijke manier waarop onze klanten hun eigen website kunnen aanpassen. Een foto vervangen of je prijzenkaart aanpassen is een fluitje van een cent! De door ons opgeleverde websites kun je aanpassen op een manier die erg veel weg heeft van “Office Word” hierdoor kan vrijwel iedereen zijn eigen website up-to-date houden!

Geloof je het niet? Divi heeft een demo online staan: hier

Wat is een domeinnaam of hosting?

De domeinnaam is de naam die bezoekers in moeten typen om jouw website te vinden. Voor ons is dit bijvoorbeeld: “www.code22.nl“. De hosting kun je zien als de ruimte waar een website zijn bestanden opslaat, zoals de harde schijf van een computer.
Een domeinnaam heb je nodig zodat mensen je makkelijker kunnen vinden, een hosting heb je nodig om ervoor te zorgen dat mensen je website kunnen zien.

Zijn er kosten verbonden aan aanpassingen?

Nee, het aanpassen gedurende het maken van de website is volledig gratis in ieder pakket.

Mocht je nadat de website al gemaakt is nog aanpassingen willen doen, bijvoorbeeld je adres veranderen. Dan is dit gratis voor het Basic en Superior pakket. Voor het Beginner pakket wordt hier 30 euro per keer voor gevraagd.

Wat houdt de maandelijkse veiligheidsonderhoud in?

Iets wat online staat is voor iedereen bereikbaar, dit is natuurlijk ideaal voor je klanten. Maar dit is jammer genoeg ook erg handig voor hackers. Hackers creëren speciale “bots” die op een automatische manier je website proberen te hacken. Mocht dit gebeuren dan wordt je website een soort “slaaf” van hen. Ze kunnen jouw website dan voor hun doeleinde gebruiken en dat is iets wat je natuurlijk echt niet wilt!

Daarom is het erg belangrijk dat de website up-to-date is met de nieuwste veiligheid patches. Dit doen wij maandelijks.

Wat houden de basis SEO toevoegingen in?

SEO staat voor “Search Engine Optimazation” met deze afkorting bedoelt men hoe hoog een website bovenaan op Google komt te staan als een persoon op een bepaald woord zoekt.

Google heeft een erg complex algoritme dat jouw website analyseert en aan de hand van de analyse laat zien hoe hoog je op Google wordt gezet. Tijndens deze analyse worden enorm veel aspecten van jouw website bekeken. Een voorbeeld hiervan zou de activiteit op social media, die gelinkt is aan jouw website, kunnen zijn. Maar hierbij wordt ook gelet op hoe goed de website geprogrammeerd is en zichzelf laadt. Wij zorgen ervoor dat onze websites goed door deze test heen komen!

Wat is responsive?

Tegenwoordig gebruiken we meerdere devices om websites te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan een tablet of smartphone. Het is belangrijk dat uw website er perfect uit komt te zien met verschillende formaten, dit heet “responsive”. Wij zorgen ervoor dat uw website er altijd en overal prachtig uit ziet.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

 

Sint-Oedenrode

Noord Brabant, Nederland

contact@code22.nl