Logo laten ontwerpen

Uw logo laten ontwerpen door CODE22

 

U wilt uw logo laten ontwerpen. Wat doet u? Een kennis uw logo laten ontwerpen? Een duur designbureau inhuren om uw logo te laten ontwerpen?

Wat nou als u, uw logo in een laag resolutie formaat krijgt en deze niet mooi bij uw bedrijf past. Of als u voor elke aanpassing een fortuin moet betalen?

Bij CODE22 houden wij van transparantie. Wij zorgen dat u een prachtig hoge resolutie logo krijgt voor een goede, vooraf bepaalde prijs.

Een vaste prijs

Voor dat wij beginnen met het ontwerpen van uw logo stellen wij samen met u een vaste prijs af. Transparant en eerlijk, zoals het hoort.

Hoge resolutie

Een logo laten ontwerpen is één ding, een ander is hoe u het logo opgeleverd krijgt. Bij CODE22 krijgt u alle bestanden voor het logo aangeleverd. Zo krijgt u de bewerkbare bestanden als u zelf kleine aanpassingen wilt doen, en krijgt u uw logo in “.png” formaat opgeleverd. Op deze manier ziet het logo er overal optimaal uit.

Gratis aanpassingen

Bij veel design bureaus kost een logo laten ontwerpen al erg veel geld, maar het wordt pas echt vervelend als u een aanpassing wilt laten doen. Wij vinden dit absurd, u betaalt een vast bedrag voor een logo waar u tevreden over bent. En anders betaalt u niet!

Niet goed geld terug

Wij vinden tevreden klanten belangrijk, erg belangrijk. Daarom vinden wij dat u niet hoeft te betalen als u niet tevreden bent over het logo. U heeft namelijk dan ook geen profijt van het logo.

Van Logo’s tot complete huisstijlen

Uw bedrijf heeft een compleet plaatje nodig. Dit is belangrijk omdat potentiele klanten uw bedrijf dan snel erkennen. Een logo laten ontwerpen kan hierbij helpen, zorg ervoor dat het logo dan gebruikt wordt op alles. Uw website, uw brochures, nieuwsbrieven, facturen, offerte’s, banners etc. Wij kunnen al deze producten voor u maken, zodat uw bedrijf een prachtige huisstijl krijgt.

Hoe gaan wij te werk?

 1. Om duidelijk te krijgen wat uw doel is en wat u ongeveer als idee heeft voor het logo, gaan we met u in gesprek. Dit kan plaatsvinden in een koffiehuis of een designer komt naar u toe.
 2. In dit gesprek vragen wij uw eisen op een rij te zetten waar aan het logo moet voldoen. Welke kleuren wilt u in het logo zien, of juist niet. Moet het strak, zakelijk of juist een creatief logo zijn? Wij help u hierbij als dat nodig is. Een logo laten ontwerpen door CODE22 betekent dat wij erg betrokken zijn bij het proces.
 3. Het is tijd voor ons om uw logo te ontwerpen, binnen één week krijgt u een concept van het logo. Samen schaven we aan het logo ontwerp tot u volledig tevreden bent.
 4. Als u volledig tevreden bent met het logo is het tijd voor de oplevering. U krijgt de bewerkbare bestanden van het logo (Illustrator, Photoshop) en u krijgt het logo in “.png” formaat. Dit formaat kunt u gebruiken voor uw website en brochures etc. Mocht het logo in twee uitvoeringen komen (licht en donker bijvoorbeeld), dan krijgt u voor beide alle bestanden aangeleverd.

Uw logo laten ontwerpen door CODE22?

Niet tevreden, geld terug

Wij staan voor 100% tevredenheid, uiteindelijk niet tevreden met uw design of uw website? Geen probleem dan krijgt u uw geld direct terug!

Het gehele pakket

Wij zijn gespecialiseerd in veel ICT-gerelateerde onderwerpen. Zo kunt u bij ons terecht voor:

 • Een website/webshop laten maken
 • Website vernieuwing/verbetering
 • Ontwerpen van visitekaartjes/businesskaartjes
 • Ontwerpen van logo’s
 • SEO verbeteringen
 • SEO vraagstukken
 • Cybersecurity
 • Software
 • Embedded software

Tijd voor een kop koffie

Wij leggen graag onze diensten uit onder het genot van een kop koffie!